Torty Komunijne Gdańsk

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą tortów komunijnych na 2017 rok.

 

Wykonujemy także torty według indywidualnych projektów. 

Nasi klienci mogą skorzystać z opcji dowozu we wskazane miejsce.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą ciast i deserów.

Torty komunijne z naszej cukiernii w zeszłym roku cieszyły się ogromną popularnością dla tego prosimy nie czekać z zamówieniem do ostatniej chwili.

Zobacz nasze torty komunijne

 Jeśli podoba Ci się tort z poza naszej galerii prosimy przesłać nam jego zdjęcie a my go wykonamy.
 

Aby uzyskać więcej informacji zadzwoń lub napisz do nas.

509 688 663 / 502 688 663 lub kontakt@baccate.pl

 

Smaki w jakich będziemy wykonywać torty komunijne do wyboru:
 
Malinowa Fantazja – biszkopt, delikatna śmietana z dodatkiem sosu malinowego, oblana białym żelem.
Delicja Truskawkowa – lekki krem śmietankowy z dodatkiem soczystych truskawek, jasny biszkopt, całość oblana aromatycznym żelem truskawkowym.
Paryż Citron – jasny biszkopt, delikatny krem cytrynowy, puszysta smietanka, oblany żelem cytrynowym.
Pampeluna – biszkopt migdałowy, delikatna śmietanka z chrupką florentynką, całość obsypana prażonymi płatkami migdałowymi.
Choco Black & White – biszkopt czekoladowy przekładany białą i ciemną śmietanką czekoladową. Oblany bezbarwnym żelem z kakao.
Carmello Quesso – pyszne roladki typowo karmelowe przekładane kajmakiem z dodatkiem śmietanki o smaku kajmakowym. Całość oblana błyszczącą polewą karmelową.
Cherry – czekoladowe biszkopty przekładane delikatną śmietaną czekoladową i musem wiśniowym, całość oblana ciemnym glasażem.
Mango Malina – owocowe biszkopty przełożone puszystą śmietanką o smaku mango z dodatkiem białej czekolady.
Tiramissu –  serki mascarpone połączone z delikatną śmietanką przekładane biszkopcikami kawowymi.
Caffe Latte –  puszysty biszkopt przekładany śmietanką połączoną z mleczną czekoladą o smaku mocca całość oblana żelem kawowym.
Cream Cherry –  śmietanka z dodatkiem białej czekolady i wiśni z kompotu przekładane czekoladowym biszkoptem.
Royal Carmel – królewskie połączenie czekolady karmelowej z chrupiącą warstwą pralinową z prażynkami na puszystym biszkopcie migdałowym. Oblany mlecznym glasażem.
Queen Chocolate z Pralinami – czekoladowe ciasto przełożone śmietanką czekoladową z dodatkami pralin i kremu brulee. Całość polana glasażem czekoladowym.
 

   

   

   

   

 Więcej zdjęć w naszej galerii